classes

Home / classes

take care of

yourself

Gerinctréning

“A tréning kiválóan alkalmas a civilizált (ülő) életmódból adódó gerincpanaszok (hát- és derékfájás, rossz tartás stb.) megelőzésére, megszüntetésére. Lényege a gerinc ízületeinek alapos átmozgatása, a gerinc működésében részt vevő izmok erősítése, nyújtása, a stabilitásért felelős mélyizmok trenírozása, az egyensúly fejlesztése.

Nem csupán fejlesztő-gyógyító hatású, hanem tetőtől-talpig mindent megmozgat, erősít, karcsúsít és tökéletesen kikapcsol. A gerinctréning nem csak időseknek és gerincbetegeknek ajánlott mozgásprogram!

Az edzés alapvetően egészséges embereknek összeállított, preventív jellegű tréning, ahol komoly fizikai terhelést kap a törzsizomzat (hát- és hasizmok), a comb- és farizmok, valamint a vállizmok. A különleges gyakorlatsoroknak és a kellemes zenének köszönhetően a fizikai fáradtság mellett mentális kikapcsolódást is nyújt.

A gerinctréning jótékony hatása már az első óra után érezhető, heti minimum egy tornával pedig búcsút is inthet a hát- és derékfájásnak.” 

forrás: gerinckoncepio.hu

M.A.X

A M.A.X. Training kifejezetten atletikus edzésforma, amely alapvetően saját testtel végzett klasszikus erőfejlesztő és állóképesség fokozó gyakorlatelemekből építkezik.

12 hétre előre rögzített, egyszerű, pörgős gyakorlatokból áll, amellyel a résztvevők rendkívül hatékonyan képesek edzeni és fejlődni. Intervall tréning, ahol 45 másodperc munkaidőt 15 másodperc pihenőidő követ.

Az állóképességi edzéselemeket step-lépcsővel illetve step-lépcső mellett hajtjuk végre. Kiváló és zsírégető és alakformáló mozgásforma. Javasolt nőknek és férfiaknak egyaránt, akik szeretik a kihívásokat, fejlődésre és eredményre vágynak.

STRONG EXPERTISE IN
Sport Services