Iyashi Dome

Már több, mint 40 országban van jelen világszerte és most megérkezett hozzánk is! De mi is az az Iyashi Dome? Ez egy japán eredetű innovatív készülék, mely többek között regeneráló, egészségmegőrző és fiatalító hatással rendelkezik.

Mi az az Iyashi dome és hogyan működik?

Infravörös technológiája révén a kliensünk egy kockázatmentes, lágy, ugyanakkor hatékony kezelésen vehet részt, melynek következtében a testhőmérséklet emelkedésével a méregtelenítés, súlyvesztés, alakformálás is megtörténik. Emellett fékezi a bőr öregedését, regenerálja, és erősíti az izomzatot, valamint mély és pihentető alvást biztosít a relaxáció által.

Az Iyashi Dôme az egyetlen japán szauna típusú berendezés, melynek méregtelenítés, testsúlycsökkentés, valamint anti-aging területén mutatott hatékonysága, tudományosan is bizonyított. Az Iyashi Dôme különleges technológiája 4-25 mikrométer közötti tartományban sugároz.

A készülék tehát egy “kiadós izzadás” által fejti ki hatását, ahol a kezelés időtartama alatt elégetett energia egy 20 km-es intenzív futással érhet fel. Egy kezelés alatt akár 1200ml izzadtság, és 600 kalória távozhat a testből.

Milyen hatása van, mire szolgál?

Detoxikáló, méregtelenítő hatása van, mivel bizonyítottan olyan nehézfémek ürítését szavatolja, mint a stroncium, bárium, nikkel, ólom, molibdén, tellúr, króm, kobalt, arzén, kadmium, alumínium és réz.

Testsúlycsökkentés céljához használva is rendkívül hatékony. Átlagosan 3,4 kg súlyvesztés és 2-3%-os testzsír csökkenés érhető el használatával, melynek köszönhetően akár 1-2 számmal kisebb ruhákat hordhatunk. Fokozza a véráramlást, mely elősegíti és kiterjeszti a hajszálér-rendszer mikrokeringését, valamint csökkenti az izom spazmusokat az izmok „bemelgítésével”. Ezáltal regenerálja és erősíti izomzatunk.Elősegíti a tejsav kiürülését az izomzatból, aminek köszönhetően egy megerőltető edzés vagy testmozgás után nem érzünk majd erőteljes izomlázat.

Bőrfiatalító hatása kiemelkedő, számos szépészeti célra felhasználható anti-aging hatása miatt. Használatával jelentősen csökkenthető a ráncok mennyisége és mélysége, kisimítja a bőrt, rugalmasabbá és hidratáltabbá teszi azt, így bőrrejuvenáció céljából is ajánlott.

Összességében javítja a közérzetet, megemeli életszínvonalunk, és kiegyensúlyozottabbá, kipihentté tesz minket. Pozitív hatással van az alvás minőségére, az általános fáradtságra, segít a stressz és feszültség csökkentésében, relaxáló hatásával jó közérzetet biztosít, emellett segít immunrendszerünk erősítésében, a betegségek megelőzésében.

Az Iyashi Dome alkalmazása

Az Iyashi Dome használata biztonságos és hatása pozitív. A fej a dómon kívül helyezkedik el, amely révén elkerüljük a légzési nehézségeket. A vízzel ellentétben (thermal fürdő, szauna magas páratartalma), a levegővel történő érintkezés nem idéz elő nyomást, tehát nem áll fenn a magas vérnyomás veszélye és a hajszálerek sem szenvednek el olyan nagy nyomást, mint amelyet egy vizes közegben.

Az Iyashi Dome-ot közhasználatra hozták létre. Alkalmazása során semmilyen kockázat nem lép fel, azoknál az embereknél sem, akiknek rossz az egészségi állapota!

Használata támogatja és elősegíti a vesék működését. Normális körülmények között a veséknek napi kb. 1,3 liter folyadékot kell kiválasztaniuk, mellyel kiürítik az emberi testből a salakanyagok egy részét. Az Iyashi Dome lehetővé teszi, hogy ugyanolyan mennyiségű méreganyagot ürítsünk ki izzadással, mint amennyit rendszerint a vesénk dolgoz fel.

Méregtelenítés

Stressz csökkentése

Bőrfiatalítás

Fogyás

Izomzat regenerálása