X

fitforyou

INDI-GO FIT LIfE KLUB

A FIT4YOU CSAPATÁVAL!​

MEGOLDÁS NEKED, HOGY saját otthonodban edzve FITTEBB, EGÉSZSÉGESEBB
és TUDATOSABB ÉLETET ÉLHESS!

Elindítunk, és segítünk az úton maradni a célod éléréséhez! A folyamatos kapcsolat, az irányítás és a közösség ereje segít megőrizni a lendületedet és fokozza a kitartásod.

Csatlakozz csoportunkhoz, eddz velünk online alakformáló vagy erősítő programjainkkal és hasznosítsd étrendi ötleteinket, hogy minél hamarabb formába lendülj! Meglátod, együtt sokkal könnyebb! Segítünk neked!

Vár TÉGED is az INDI-GO FIT LIFE klub, ha:

Mit nyújt számodra a program?

Edzés

Heti 3 alakformáló edzést kezdő szinttől a FIT4YOU edzőivel: 1x reggel és 2x este + bónusz heti 1x jóga óra a test-lélek egységéért. Ha lemaradtál, 1napig visszanézheted !

Étrend

Egészséges étel ötleteket,recepteket a csoport oldalán, valamint egy komplett dietetikus által összeállított egy hetes mintaétrendet súlycsökkentéshez. Felmerülő kérdéseid személyes konzultáció formájában is felteheted nekünk!

Meditáció

Havonta egyszer online meditációval segítünk a meditáció alapjainak elsajátításában. Mert a fejlődéshez, változáshoz nélkülözhetetlen a test-lélek egyensúlya.

Ajándék!

Indi-Go Exclusive V.I.P. kedvezményt az

INDI-GO STYLE webáruházban, amely különlegesm máshogy nem elérhető vásárlási lehetőségeket biztosít.

Extra meglepetésünk egy miniband gumiszalag edzésprogrammal együtt a szuper formákért! Ha gyors és extra hatékony edzésre vágysz, ezek a gyakorlatok garantáltan kihozzák belőled a maximumot!

Mit kell tudnod a klubtagságodról?

Mennyibe kerül a tagságom?

A tagság, azaz az online bérleted:

1 hónapra 6.900 Ft!

Mit kapok érte?

Heti 4 db edzés az alábbi időpontokban:

  • Hétfő: 08:00
  • Bónusz jóga óra keddenként 19:00-kor, a test-lélek épségéért
  • Szerda: 18:00 
  • Péntek: 18:00

Az edzéseket 1 hónapig vissza is nézheted, így bármikor bepótolhatod az edzéseket.

– Egy hetes testsúlycsökkentő mintaétrendet, és rendszeres étel ötleteket, recepteket a gyorsabb siker érdekében!

– Havonta egyszer online vezetett meditációt, amely segítségével megismerkedhetsz és elmélyülhetsz a meditáció rejtelmeiben.

-Exclusive ajándék INDI-GO STYLE V.I.P. tagságot, amellyel csak itt elérhető kedvezményekben részesülsz.

A V.I.P. tagság 10% állandó kedvezményt bíztosít számodra a tagságod ideje alatt, még az új kollekciókra is, amelyre egyébként sosem vonatkozik akció! Valamint szintén kívételes, hogy a kupon az akciós menüpontban szereplő termékekre is érvényesíthető.

-Mini Band gumiszalag, melyhez edzésprogram is jár, melyek garatáltan kihozzák a maximumot belőled!

Hogyan tudok csatlakozni?

  1. Vásárold meg online bérleted a felületünkön.
  2. Bankkártyás fizetésed után kapni fogsz két e-mailt: egy vásárlási igazolást tőlünk és egy levelet a Barion-tól a tranzakcióról.
  3. A rendelésösszesítő oldalon található link segítségével iratkozz fel, hogy küldhessük neked a 3. e-mailt is, ami tartalmazni fogja az információkat a zárt Facebook csoport-ba való belépésedhez és az exclusive VIP kuponkódodat. 
  4. A csoportba való jelentkezésed jóváhagyása után már látni fogod a rendszeres tartalmakat és az edzéseket! 
  5. Előfizetésed meghosszabbítására itt az oldalunkon lesz lehetőséged, reméljük, hogy sokáig velünk tartasz!

és Néhány vélemény azoktól,
akiknek MÁr segíthettünk !

H. Bernadett

Szuper jó volt, köszönöm szépen!Így 3 hónap passzivitás után brutál volt! Holnap is becsatlakozom!

P. Petra

Nagyon jó volt az edzés, sok kihagyás után a vizsgáim miatt, szuper volt újra veletek!

F. Zsuzsanna

Nagyon szuper volt az edzés!Örülök,hogy visszanézhető!Jól átmozgató, nagyon motiváló, pörgős!Imádtam!

K. Beatrix

Nagyon szépen köszönöm,szuper volt!Sikerült minden gyakorlatot megcsinálnom! 

Ismerd meg az edzőidet!

Edzéseink közepes intenzitású, egyszerű koreográfiával kialakított alakformáló edzések, Bea, Dóri és Petra egyéniségével színesítve.

Ha kíváncsi vagy rájuk a bemutatkozó gombra kattintva bővebben is olvashatsz róluk, motivációjukról, céljaikról. 

Az edzések közben a helyes kivitelezés mellett törekszünk alternatív gyakorlatok bemutatására is, hogy különböző edzettségi szinten, mindenki számára elvégezhető legyen.

Így bátran nekikezdhetsz kezdőként is!

Kukkants bele edzéseinkbe!

bakosbea (1)
Bakos Bea

M.A.X. tréner

TRX tréner

Pilates edző

Deepwork edző

Cross tréner

Személyi edző

hornyakdori (1)
Hornyák Dóra

Fitness instruktor

Személyi edző

Gerinctréner

Aerobic oktató

Deepwork trainer

Zumba instruktor

herczegpetra (1)
Herczeg Petra

Fitness Instruktor

Személyi edző

Gerinctréner

Pre-és rehabilitációs tréner

Gymstick tréner

Csatlakozz hozzánk Te is!

Nem kell egyedül lenned, nem kell egyedül csinálnod!

A közösség kulcs a sikerhez. Együtt sikerülni fog!

Szeretettel várunk benneteket!

Hegedűs Ildikó az Indi-Go Style megálmodója és a FIT FOR YOU fitness lelkes kis csapata

Regisztrációdig edzenél egyet?

Szívesen elküldjük neked egyik kedvenc edzésünket!

Bakos Beáta

A szabadidős mozgás szerves része volt az életemnek, gyerekkorom óta. Ma sincs ez másként, ez éltet! Most abban a kivételes és megtisztelő helyzetben vagyok, hogy ott dolgozhatom csoportos óraadóként, ahol 16 éves koromban először találkoztam a fitnesszel.2015 -ben végeztem az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában Csoportos Fitnesz Instruktorként!

Azóta több továbbképzésen is részt vettem – M.A.X tréner, TRX tréner, Boot Camp tréner, Koreografált funkcionális edző, Pilates edző, deepWORK edző, bodyART edző- , valamint Cross tréner és személyi edző végzettségeim vannak. Szenvedélyesen szeretem a magas intenzítású edzéseket, és a saját testsúllyal végzett gyakorlatokat, egészségre gyakorolt jótékony hatásukat.

A mozgás lehetőségét minden nap, minden edzés kezdetén kihívásként, a végén ajándékként élem meg, és ezt a fontos érzést igyekszem átadni a vendégeimnek is, mert a minőségi élet alapja a mozgás szabadsága.
Az alábbi órákon edzhetsz velem:
Zsírégető, MAX, bodyART, deepWORK, Spin racing, Tini fitnesz, Cross tréning, Tabata.

Hornyák Dóra

5 éves korom óta tudom mi az, hogy sport, hogy testmozgás, és azt hogy megküzdeni a célunkért alázattal. Gyerekkoromban inkább a tornasportokkal ismerkedtem, mint pl.
sportakrobatikával, szertornával és egy kis tánccal is volt, jazz balett-tel.
Majd beköszöntött a versenyláz időszaka az életemben. Napról napra fejlődni akartam, jobbá válni, több lenni, mint a társaim. Így a versenyfitneszben megtaláltam az utam. 5 éven át 12-17 éves koromig versenyzőként sportoltam egyéniben és csapatban egyaránt nagyon szép sikereket elérve.

Majd elkövetkezett az, hogy mi és ki legyek majd, ha felnövök. Így a Testnevelési Egyetem hallgatója lettem, testnevelő-aerobik edző szakon, ahol minden sport szabályát, taktikáját sikerült elsajátítanom elméletben és gyakorlatban egyaránt. Kivételes volt az aerobik akkor az életemben, amelyben a fitnesz, mint rekreációs sportot is kitanulhattam, valamint a versenyaerobik alapjait is elsajátíthattam, megtanulhattam nem csak órákon, de versenyzőként is. 

Mesteredzőmtől és egyben tanáromtól Katus Tamástól (hatszoros sportaerobik világbajnok) tanulhattam meg az aerobik minden fontos szabályát és a versenyélet alapjait. Akkor abban az időszakban nem csak Magyar Kupa fordulókon nyertem csapatommal, de európai szinten is sikerült felküzdeni magunkat.

Az egyetem elvégzése után elkezdtem edzői pályafutásom. Ezután továbbképzésekre jártam, mindig fejlesztettem magam a fitnesz világában. Ez a mai napig is így van. Számomra fontos, hogy szakmámban mindig újat, jobbat, érdekesebbet, különlegesebbet és egyedit mutathassak meg emberek számára és ezzel fejleszteni tudjam őket testileg-lelkileg egyaránt.

Nem ismerem azt a mondatot, hogy nem tudom megcsinálni. Ezért mottóm az, hogy: Nincs lehetetlenség, csak tehetetlenség!

Végzettségeim:
– Testnevelési Egyetem testnevelő- aerobik edző
– Fanatik jump trainer
– Basic Zumba instruktor
– Csoportos fitnesz instruktor
– Funkcionális aerobik és stepaerobik oktató
– Személyi edző és teremedző
– Deepwork trainer
– Gerinctréner

Herczeg Petra

Hobbiból vált szenvedélyemmé, majd hivatásommá a mozgás. Csoportos Fitness Instruktorként végeztem a Fitness Companynál 2018 decemberében, majd személyi edzőként 2019-ben. Nagyon sok energiát és inspirációt kaptam a tanfolyamokon. Hiszem, hogy csak akkor lehet egy edző sikeres, ha folyamatosan újat tud nyújtani vendégeinek és mindig naprakész tudás van a birtokában. Célom, hogy minden emberrel megszerettessem a mozgást, motiváljam és ösztönözzem őket céljaik elérésében.

“Értenünk kell ahhoz, hogy életünkből álmot és álmainkból valóságot csináljunk” (Pierre Joliot-Curie)

Segítek, hogy az álmaidból valóság legyen, és sikerüljön megvalósítani a céljaidat. Egy egészséges és aktív élet felbecsülhetetlen érték.

Online edzések a Fit4you-nál!

Csatlakozz csoportunkhoz, eddz velünk online alakformáló vagy erősítő programjainkkal és hasznosítsd étrendi ötleteinket, hogy minél hamarabb formába lendülj! Meglátod, együtt sokkal könnyebb! Segítünk neked!