fitforyou cegléd

Mi az iyashi dome?

E furcsa név mögött japán tudósok kutatásai és fejlesztései alapján létrehozott berendezés áll, mely az emberi test öngyógyító képességére hat. A berendezés lehetővé teszi, hogy kellemes, lazítást adó pihenés közben testünk regenerálódjon, megszépüljön és visszanyerje erejét! Az egészség a testünket alkotó hatvanmilliárd sejt egészsége.A hősokkterápia képessé teszi a sejteket önmaguk regenerálására. Az IYASHI DOME segítségével a sejtek képessé válnak arra is, hogy a megfelelő időpontban lebontsák önmagukat, új, tökéletesen egészséges sejteknek helyt adva a szervezetben. Amíg ön pihen, a legújabb japán technológia segítségével teste regenerálódik, immunrendszere erősebbé válik és sejtjei megfiatalodnak.

Hogyan műkődik?

Az IYASHI DOME infravörös technológiája révén a kliensünk egy kockázatmentes, lágy, ugyanakkor hatékony kezelésen vehet részt, melynek következtében a testhőmérséklet emelkedésével a méregtelenítés, súlyvesztés, alakformálás is megtörténik. Emellett fékezi a bőr öregedését, regenerálja, és erősíti az izomzatot, valamint mély és pihentető alvást biztosít. Az IYASHI DOME az egyetlen japán szauna típusú berendezés, melynek méregtelenítés, testsúlycsökkentés, valamint anti-aging területén mutatott hatékonysága, tudományosan is bizonyított. 

Az IYASHI DOME különleges technológiája 4-25 mikrométer közötti tartományban sugároz, amely ezáltal a leginkább alkalmas arra, hogy az emberi test a legoptimálisabban befogadja azt. A készülék tehát egy “kiadós izzadás” által fejti ki hatását, ahol a kezelés időtartama alatt elégetett energia egy 20 km-es intenzív futással érhet fel. Egy kezelés alatt akár 1200ml izzadtság, és 600 kalória távozhat a testből.​

KINEK AJÁNLJUK?​

Az IYASHI DOME kezelés azon nőknek és férfiaknak szól, akik megoldást keresnek a hatékony méregtelenítésre, beleértve a nehézfémek ürítését, akik szeretnének karcsúsodni, sejtjeiket regenerálni, és anti-aging kezelésben is részesülni. Szól továbbá a sportolóknak, akik jobb teljesítményt, és gyorsabb regenerációt várnak.​

Milyen hatásai vannak a IYASHI DOME kezelésnek?

Sejtregeneráció

Betegség megelőzés-Immunrendszer optimalizálás

Méregtelenítés

Testsúly optimalizálás

Bőrfiatalítás

Anticellulit hatás

Sportteljesítmény fokozás

Pozitív és negatív ionok kiegyensúlyozása

Stresszoldás-Relaxálás

Az IYASHI DOME kezelés

1.A kezelés előtt fél órával ajánlott  2,5-5 dl víz fogyasztása a megfelelő hidratáltság érdekében.

2.Az IYASHI DOME-ba a nagy mennyiségű izzadás miatt teljesen levetkőzve célszerű befeküdni!A törölközőt mi biztosítjuk vendégeinknek.Fontos levenni az összes ékszert,vagy  ellenőrizni  az alsóneműt,  hogy az nem tartalmaz fém elemeket.Kozmetikum ne  maradjon a bőrön.

3.A Az IYASHI DOME-ban töltött időtartam és az alkalmazott hősokk mértéke egyéni egyeztetés alapján változik: függ az elérendő céltól és a szolgáltatást igénybe vevő személy általános állapotától.Javasolt időtartam 30 perc.

4.A kezelés közben lehet pozíciót  változtatni, ha jólesik átfordulni egyik oldalunkról a másikra. Válasszuk a legkényelmesebb helyzetet.

5.Az Iyashi Dome használata biztonságos . A fej a dómon kívül helyezkedik el, amely révén elkerüljük a légzési nehézségeket,nem áll fenn a magas vérnyomás veszélye sem.Alkalmazása során semmilyen kockázat nem lép fel azoknál az embereknél sem, akiknek rossz az egészségi állapota!

6.A kezelés egy” igazi lélekfürdő”.Tökéletes relaxálás,ahol minden érzékre hatunk.Speciális frekvenciáju halk zenével,különleges aroma terápiával és hangulat világítással fokozzuk a IYSHI DOME-ban töltött csodás perceket.

7.A terápia közben az agyunk is kikapcsol.Alfa hullámokat elérve mély  meditációs állapotba vagy mély alvásba is kerülhetünk.

8.A kezelési idő lejárta után az izzadás még egy rövid ideig fenn áll.Ezalatt érdemes még a gépben maradva pihenni.

9.A kezelés befejezésképp megkínáljuk vendégeinket  egy fincsi teával,hogy pótoljuk az elveszített folyadékot.

10.Az infraterápia személyes érintkezés nélkül igénybe vehető.Ez fontos szempont lehet a pandémia idején.A helyiségben a légcsere minden vendég után bíztosított. Maga a gép pedig egyedülálló katalizátor technológiájának köszönhetően semlegesíti a méreganyagokat és fertőtlenít.

Az IYASHI DOME-ban töltött időtartam és az alkalmazott hősokk mértéke egyéni egyeztetés alapján változik: függ az elérendő céltól és a szolgáltatást igénybe vevő személy általános állapotától.

Érdekességek A KÉSZÜLÉKRŐL

gYAKORI KÉRDÉSEK

a TERÁPIA ÁRAI

Így találsz meg minket

Rákóczi út 48.

Cegléd

Email:

info@fitforyou.hu

Telefonszám

+36 30 509-8582

Lélekfürdőnk képekben